i-Wegwijs helpt kwetsbare groepen

i-Wegwijs (voorheen Noord-Holland 2.0) helpt kwetsbare groepen als moeilijk lerenden, ouderen en laaggeletterden bij het verbeteren van hun mediawijsheid. Voor moeilijk lerenden heeft i-Wegwijs een i-Wegwijs Keuzemenu ontwikkeld. Dit menu voorziet in:

 

Waarom i-Wegwijs?

Steeds meer mensen maken gebruik van internet en sociale media. Dit is een goede ontwikkeling, want ze helpen je zelfstandiger worden en op een eenvoudige manier je contacten onderhouden.

Maar het internet kan ook best lastig zijn. De informatie op het net is niet altijd even makkelijk te begrijpen en op waarde te schatten. Soms is het moeilijk de eigen grenzen aan te geven of is het niet duidelijk wie wel en wie niet te vertrouwen is. Alleen toegang tot internet is daarom niet genoeg. Belangrijk is dat je je de vaardigheden eigen maakt om mediawijze beslissingen te nemen. i-Wegwijs helpt hierbij. 

i-Wegwijs is een samenwerkingsverband tussen de bedrijven Socially Joined en B&O Info. Daarmee zetten Nicole Wintgens en Mirjam Beuker hun succesvolle samenwerking voort.

 

Meer informatie

info@i-wegwijs.nl

www.i-wegwijs.nl

06-30373594 (Nicole Wintgens)

06-20657425 (Mirjam Beuker)

Achterkant visitekaartje i-Wegwijs jpeg

sociale mediawijsheidfacebooktwitterlinkedin

Socially Joined

Nicole Wintgens

06 – 30373594

info@sociallyjoined.nl